IR OGREVANJE KOPALNIC

IR OGREVANJE KOPALNIC Z IR PANELI

Zaradi prednosti, ki jih ima IR ogrevanje je priljubljenost ogrevanja vedno večja. Zaradi skrbi za naše zdravje in okolje se vedno pogosteje posega po varnejših in bolj zdravih načinih ogrevanja.

Ko se odločamo za IR ogrevanje namestitev IR panelov, izberemo sistem, ki ne potrebuje vzdrževanje je udoben in varčen način ogrevanja, ki vsak dan brez fizičnega napora skrbi za naše toplotno udobje. Ali lahko IR panele namestimo v vse vrste prostorov? Ali bomo z namestitvijo v kopalnico dosegli želeni temperaturo?

IR PANELI VITAL LINE- NE SAMO V SALONIH, DNEVIH SOBAH

Infrardeče panele ali IR panele ne nameščamo samo v dnevni sobi, pisarni ali spalnici, temveč tudi v kopalnici. To je prostor v katerem še je posebej pomembno, da je dobro ogret.

Naši IR paneli VITAL LINE imajo ustrezno zaščito pred vlago, vodo tako, da se lahko namestijo v kopalnico. IR panel nameščena na primernem mestu, npr. V bližini tuša, kadi ali umivalnika, zagotavlja ustrezno toplotno udobje. Prijetna pomirjujoča toplota, ki jo oddajajo paneli deluje prijetno sproščujoče.
IR paneli Vital Line lahko uporabimo v skoraj vseh prostorih našega doma. Zakaj se splača IR ogrevanje

 

Če se zanimate ta modo preberite članek OBUTEV

 

You may also like...

1 Response

  1. 10 januarja, 2021

    […] pomembno za zdravje otroka. IR ogrevanje je smiselno vgraditi tudi za prehodna obdobja, ogrevanje . IR ogrevanje v kopalnici se zelo dobro odnese v prehodnih obdobjih, ko še ni zagnan grelni […]